We reizen al eens graag, de foto's welke we dan maken willen we graag delen met jullie. Soms is het ver, soms is het kortbij. Om te reizen moet je ook lezen, we halen de mosterd uit Grande, UIT-magazine en Traveler, het magazine van National Geograpphic. Van al onze foto's plaats ik een kleine diashow online. Heb je vragen over de reis of over de foto's, laat het ons weten. we zullen helpen waar we kunnen.

Casa Filinara

Casa FilinaraCasa Filinara ligt in Rubbianello een klein dorpje in de provincie La Marche pal aan de Adriatische kust. Een zeer mooie en rustige regio. Dorpen en steden met prachtige namen zoals Fermo, Porto San Gorgio, Ripatransone en nog zovele andere. Wij noemen het Toscane maar veel rustiger en met de zee naast de deur.

Edwinne, een nicht van Kristel, heeft samen met een deel van het gezin België ingeruild voor het zonnige Italië om er een B & B te starten. Ons eerste bezoek was in september 2013 het hoofdgebouw stond toen nog volop in de steigers. Het was er een gezellige boel. Hiervoor nogmaals bedankt, Edwinne, Nico, Iris, Lucas, Yorben en Magalie.
Nu is Casa Filinara volledig gerenoveerd en het is er heerlijk verblijven mede dankzij de goede zorgen van gastvrouw Edwinne en gastheer Nico. Bezoek de website Casa Filinara droom weg naar het mooie en zonnige Rubbianello. Misschien is dit wel jullie volgende vakantie. Met de auto vanuit Brussel is het 1.410 km. Vliegen doe je op Ancona.