Tatsjana einde hockey carrière

Dames Rapide en Tatsjana sluiten het hockeyseizoen af met een verdienstelijke vijfde plaats. Na een mooie eerste ronde, gedeeld op de tweede plaats, moeten ze zich nu tevreden stellen met de vijfde stek.

Het was een goed seizoen met veel zoeken en testen voor trainer Marc-Jan maar ik heb goede en talentvolle jonge meisjes op het terrein gezien. Zij gaan er wel geraken want er moet opvolging komen.
Tatsjana had immers tijdens de winterstop bevestigd dat dit haar laatste seizoen zou zijn op haar hoogste niveau. Voor mij met pijn in het hart want hockey is en blijft een zeer mooie sport, waar ik elke zondag met plezier naar ging kijken.
Tatsjana heeft van haar coach en teamspeelsters een zeer mooi afscheid gekregen in de laatste thuiswedstrijd tegen Walcheren, waarvoor dank. Ik ben een trotse vader als ik de statistieken van de trainer hoor. 12 Seizoenen bij Rapide Dames 1, 248 wedstrijden, 304 doelpunten en 2 titels. Het begon echter bij Braxgata in Boom. Ook daar speelde Tatsjana in een topteam en ging vanaf de jeugdreeksen van de ene titel naar de andere zo. Een mooi parcour  tot bij Dames 1. Wat kan een vader meer wensen.

Het was mooi ik ga er nog lang van nagenieten.
Bedankt aan alle trainers, begeleiders, ouders en speelsters. Ik heb er mooie mensen leren kennen en zal er velen lang koesteren.
Maar vooral.....

Bedankt Tatsjana,

 

Afscheid Tatsjana