Haken en breien is een nieuwe maar erg verslavende hobby / passie. Mutsen, sjaals lekker warm in de winter en snel gemaakt. Dat is breien, haken is een ander paar mouwen. Zoomigurumi, de meest schattigste beestjes van allen maar het werkt zo verslavend. Je kan op deze pagina enkele van mijn jongste creaties bekijken. Met dank aan Het Haakbeest de website waar ik al het nodige materiaal kan vinden.

 

Lekker goed doel

Homemade

Naast het enorme succes van het haakwerk laat Kristel haar hart opnieuw spreken maar deze maal in de keuken.Eerst is ze gestart met het maken van super lekkere en overheerlijke kiwi konfituur. Enige tijd later heeft dit plaats moeten maken voor overheerlijke italiaanse Limoncello. Al deze producten zijn vlot over de toonbank gegaan en hiervoor zijn we jullie van harte dankbaar. Hierdoor hebben we in 2021 een nieuwe storting aan het kinderkankerfonds kunnen overmaken van maar liefst € 600,-

kiwi limoncello

 

Het haakwerk gaat natuurlijk verder zoals ervoor, zo maken we vele kinderharten blij.

Kinderkankerfonds

Na een klein jaartje haken heb ik een eerste storting kunnen doen aan het kinderkankerfonds.
Hartelijk dank voor de interesse welke jullie hebben getoond om het initiatief. Ik ben nog volop bezig, wie nog een bestelling heeft nog even geduld het komt eraan. 

Mijn eerste storting was maar liefst € 650.

Hiermee kunnen we meerdere kinderhartjes gelukkig maken.
Nogmaals bedankt.

Aan allen een prettig eindjaar,

Kristel

brief kinderkankerfonds

 

Nieuw haakwerk

Het haakwerk loopt als een trein. Bijna alle dagen komen er bestellingen binnen, graag een beetje begrip als je wat langer moet wachten.
Ondertussen is de actie geregistreerd bij het kinderkankerfonds en is toegevoegd bij de pagina activiteiten. Hier kan je enkele laatst toegevoegde knuffels bekijken. Met dank aan iedereen wie deze actie wil steunen.
Half augustus staat de teller op € 525, veel centjes maar er kan nog altijd een beetje bij. Ik blijf mijn best doen, jullie moeten bestellen en je maakt vele kinderharten blij.

Kristel.

Simba de Leeuw Gaby de Hond

Wil je ze allemaal nog eens bekijken, ga naar volgende pagina.

 

 

Haakwerken

Mijn allereerste creaties, klik op de foto om deze te vergroten, zijn snel en eenvoudig te maken. Ze hebben namen als "Wasabi het konijn", "Mieke Muis", Kleine kwak de eend" en ga zo maar door. Al deze leuke diertjes zullen verkocht worden voor een goed doel nl. het Kinderkankerfonds. Als jullie deze beestjes kopen kunnen we vele kinderharten blij maken. Heb je interesse, stuur me een mailtje, voorlopig haak ik er rustig op los.

Kleine Kwak de Eend    Mieke Muis   wasabi het konijn   Tom de TijgerLola de KoeDustyStruisje de VogelMolly de AapDeavy de DevilDavy en ZoonKermie de KikkerPingu de PinguinEduardo de EzelPim het LieveheersbeestjePoekie de KatLeila de PonyGaby de HondSimba de Leeuw